Paranormal. Inexplicabil. Fantezii. Legende. Sunt lucruri care au afectat multe vieți și au provocat fel și fel de temeri. Cele mai multe pot fi explicate cu ușurință: un blocaj mental, un pic cam mult alcool sau halucinații. Cu toate astea, există anumite experiențe care nu pot fi explicate.

La începutul anilor 1900 Soarele era „beat”

Miracolul Soarelui, cunoscut și sub numele de Miracolul lui Fatima, a fost un eveniment în orașul Fatima, în care populația aștepta cu ochii ațintiți către cer să apară o viziune. Există mai multe descrieri ale viziunilor, una din ele fiind apariția Fecioarei Maria care a făcut predicții despre Primul Război Mondial.

Sursă imagine

Fecioara Maria și-a anunțat ultima apariție, în care aproape tot orașul a fost prezent la eveniment. În ziua respectiva, Soarele a început să danseze pe cer, iar luminile erau anormal de puternice. Chiar dacă nu există o explicație logică la acest eveniment, poate a fost prima utilizare în masă a anumitor psihedelice.

Copiii verzi din Woolpit

Într-o zi din anii 1200, doi copii au intrat în orașul englezesc Woolpit. Astfel de lucruri erau comune în vremea aceea pentru că speranța de viață era mult mai mică, iar părinții copiilor nu ajungeau la o vârstă prea înaintată. În orice caz, acești doi copii au fost unici. Vorbeau într-o limbă necunoscută englezilor, mâncau doar fasole crudă, erau îmbrăcați foarte ciudat și erau…verzi.

Sursă imagine

Cineva din oraș i-a adoptat, iar la scurt timp băiatul a murit, în timp ce fetița a supraviețuit. Fetița în cele din urmă a învățat engleza și a început să-și povestească viața ei subterană, unde toate lucrurile erau verzi și întotdeauna era amurg. Acum probabil dacă nu ai mai auzit povești cu zâne, este o descriere la fel de bună ca acele povești.

Conform legendei, fata nu a dispărut. Ea a crescut, s-a căsătorit și a trăit o viață normală, fără să mai ajungă la locul ei natal. Partea misterioasă este că există mai multe surse istorice despre această întâmplare.

Podul câinilor sinucigași

Podul Overtoun din Scoția este unul din cele mai triste locuri. Este locul în care numeroase sinucideri de câini au loc. Zeci de câini s-au aruncat de pe pod și nimeni nu a venit până acum cu o explicație logică.

Sursă imagine

Și mai trist este faptul că în situația în care câinele nu moare după primul salt, se întoarce și se aruncă din nou.Deocamdată nu există explicații științifice, dar fenomenul este îngrozitor.

OZN-urile din Japonia

În anii 1800, o navă aeriană s-a prăbușit pe suprafața Japoniei. În navă, care conform descrierilor din acea vreme arăta exact ca și OZN-urile moderne, se afla o femeie tânără care avea o cutie pe care nimeni nu avea voie să o deschidă. În cele din urma, femeia a plecat în largul mării.

Sursă imagine

Povestea este descrisă în trei cărți diferite scrise la scurt timp după eveniment. Toate cele trei cărți au descris identic nava și comportamentul femeii. S-a mai precizat că femeia avea părul total diferit față de orice om de pe Pământ. În plus, conținutul cutiei nu a putut fi văzut de nimeni.

O viziune aparent universală care apare după perioade lungi de singurătate

Deținuții nu au cea mai grozavă viață, mai ales cei care sunt ținuți în izolare. Des menționată de cei din izolare, există un fenomen în care apar fel și fel de viziuni. În cazul în care ai văzut Odiseea Spațială, cu siguranță vei recunoaște fenomenul.

Viziunile sunt ca un spectacol de lumină pe care oamenii îl văd cu ochii închiși sau deschiși. Chiar dacă mintea probabil joacă feste în acele momente, totuși nu se explică de ce toți oamenii au aceleași viziuni. Cine știe?

Bătălia OZN-urilor înainte de invenția avioanelor

A existat o luptă spațială cu mult timp în urmă. Cel puțin asta a susținut o comunitate din anii 1600. Mai exact, câțiva pescari au observat niște obiecte zburătoare pe cer care erau angajate într-o luptă. La scurt timp după încheierea luptei, pescarii s-au îmbolnăvit.

Potrivit unei cărți scrise la vremea respectivă, cam asta s-a întâmplat: „După o vreme, din cer, a venit o formă rotundă, ca o farfurie, având aspect de pălărie…Culoare ei era ca a unei luni întunecate și se mișca deasupra bisericii Sf. Nicolae. Acolo a rămas în aer până seara târziu. Pescarii fiind speriați nu au vrut să mai urmărească obiectul, așa că și-au acoperit fețele cu mâinile. În zilele următoare ei s-au îmbolnavit având dureri de cap și de membre. Mulți oameni cu școală s-au gândit la acest eveniment.”

Oamenii de știință au examinat cazul, iar cea mai plauzibilă teorie a fost că erau niște simple păsări ori pescarii au avut halucinații. Cu siguranță există o explicație rațională, dar datele și detaliile sunt prea puține pentru a trage o concluzie.

Chiar dacă 99% din evenimentele declarate paranormale sunt de fapt falsuri, există anumite evenimente care nu pot fi descrise și probabil nici nu vor putea fi. Ce alte evenimente crezi că s-ar încadra aici?

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l și prietenilor tăi:

Lasă un comentariu

avatar
  Abonare  
Notifica