Termeni și Condiții

Informații despre site

Kumbaya.ro este un portal web educativ și inspirațional. Utilizând kumbaya.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Drepturi de autor

Tot conținutul kumbaya.ro este proprietatea kumbaya.ro și este protejat prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor. Conținutul site-ului kumbaya.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă. Excepția presupune utilizarea în scop strict personal și necomercial în condițiile mai jos menționate:

  • Preluarea de informații de către alte site-uri poate fi efectuată fără obținerea unui acord în prealabil doar în limita a 200 de caractere, fără a depăși 50% din articolul menționat.
  • Toate preluările de informații vor afișa obligatoriu sursa informației cu următoarea mențiune: ”sursa: www.kumbaya.ro” cu redirecționare către website-ul www.kumbaya.ro
  • Orice material care nu se încadrează în condițiile mai sus menționate, va putea fi publicat doar cu acordul kumbaya.ro iar acordul va stabili condițiile comerciale de preluare a materialului.

Publicitate

Kumnaya.ro poate folosi serviciile anumitor companii de publicitate pentru a afișa anunțuri atunci când utilizatorul accesează site-ul. Companiile de publicitate furnizează reclame la bunuri și servicii de interes. Kumbaya.ro nu este responsabil asupra conținutului furnizat de terțe persoane si nici de conținutul paginilor externe la care se face trimitarea din interiorul său.

Cookies

În timpul afișării anunțurilor publicitare pe kumbaya.ro, companiile de publicitate pot plasa sau recunoaște un cookie unic din browserul folosit de utilizator. Kumbaya.ro urmărește și colectează date cu ajutorul Google Analytics fără a conduce la identificarea utilizatorului. Datele presupun numărul de afisări ale paginii, sex, locul accesării, dispozitivul utilizat, vârsta sau/și interesele.

Modificarea termenilor și condițiilor

Kumbaya.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare prealabilă a utilizatorului.

Informații personale

Niciodată nu vom solicita informații personale care să ducă la identificarea utilizatorului sau care oferă posibilitatea de contactare a utilizatorului de către terți.