Oricine și-a pierdut animalul de companie, s-a confruntat cu tristețea și speranța ca într-o zi animalul său va fi găsit. Dacă ai pierdut vreodată un câine sau o pisică cu siguranță știi cât de îngrozitor poate fi și câte intrebări îți apar în minte.

Există și filme despre călătoriile incredibile pe care animalele de companie le-au făcut pentru a reveni la familia lor. În mod miraculos, astfel de întâmplări au avut loc și în viața reală. Mai jos avem o listă cu 5 cazuri.

5. Pisica care a călătorit 300 de km în peste 2 luni pentru a ajunge acasă

La începutul lunii noiembrie 2013, pisica Holly în vârstă de 4 ani a dispărut în timpul unei expoziții de focuri de artificii de lângă Daytona Speedway, Florida. Bonnie și Jacob Richter au fost devastați, iar după două zile de căutări s-au întors acasă în Palm Beach, Florida fără pisica lor.

Înainte de Anul Nou, Barb Mazolla care locuiește în Palm Beach a găsit o pisică rătăcind în curtea ei cu picioarele însângerate și foarte slăbită.

Sursă imagine

Pisica a fost dusă la veterinar unde a fost scanată pentru un microcip și în final, pisica s-a reunit cu familia ei.

4. Papagalul Nigel care s-a întors acasă după 4 ani 

Darren Chick locuia în California cu papagalul său, Nigel care a adoptat accentul britanic al stăpânului său. În 2010, Nigel a zburat, iar Darren nu l-a mai găsit. Patru ani mai târziu, Nigel a fost găsit, dus la veterinar și scanat pentru microcip.

Papagalul s-a reunit cu Darren, doar că Nigel „vorbea” spaniolă.

Sursă imagine

Ulterior s-a aflat că Nigel locuise cu familia Smith care l-a cumpărat cu 400 de dolari de la cineva, la scurt timp după ce acesta a fugit. Între timp, între Ruben Hernandez și papagal se formase o legătură specială. Darren a fost contactat de nepoata lui Ruben pentru a-i explica unde a fost pasărea în tot acest timp.

După ce a aflat povestea, Darren l-a dus pe Nigel, care acum se numea Morgan, înapoi la familia Smith.

3. Câinele își găsește stăpânul după 5 ani

Myrna Carillo nu l-a uitat niciodată pe Prince care lipsea de 5 ani de acasă. În tot acest timp, ea s-a mutat de 4 ori, s-a căsătorit și a avut 2 copii.

Sursă imagine

Atunci când te muți de 4 ori în 5 ani, până și poșta are probleme să te găsească, ca să nu mai vorbim de un câine. Într-o zi, când Carilla a venit acasă de la lucru, Prince o aștepta în curte. Asta da surpriză, nu-i așa?

2. Pisica persană care a călătorit 1.600 km pentru a ajunge acasă

În 1978, familia Hicks din Adelaide, Australia, și-a lăsat pisica în grija părinților care locuiau la peste 1.600 de km, pe perioada vacanței.

După ce s-au întors din vacanță au aflat că pisica lor a fugit și toate eforturile de a o găsi au fost în zadar.

Sursă imagine

După un an, pisica s-a întors înapoi acasă, murdară, înfometată și rănită. Ea a traversat deșertul ostil și a luptat pentru viața sa în vasta sălbăticie a Australiei.

Pisica știa unde e casa ei și nici pericolul, nici distanța nu au putut să o oprească să ajungă înapoi acasă.

1. Husky-ul care a traversat deșertul, munții și un râu pentru a se întoarce acasă

Dog Dishiell din Nevada și-a luat cei 3 câini și a plecat într-o călătorie în weekend. Câinele său Moon, a luat-o la fugă probabil pe urmele unei veverițe sau a unui iepure și nu a mai fost de găsit.

Sursă imagine

O săptămână mai târziu, vecinul lui Dog Dishiell, l-a anunțat pe acesta că un husky rătăcește prin fața casei lui. Fără nicio speranță, Dog a mers să vadă despre ce e vorba și când și-a văzut câinele nu i-a venit să creadă. Moon s-a lăsat ghidat de miros și a traversat munți, un deșert și un râu, toate astea doar pentru a se întoarce acasă la stăpânul său.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l și prietenilor tăi:

Lasă un comentariu

avatar
  Abonare  
Notifica